Hoppa till innehåll

Om oss

Engagemanget är alltid detsamma

Vi tillhandahåller smidiga och kreativa lösningar med fokus på funktion och design och med inställningen; ingenting är omöjligt…
Oftast är tillverkningen anpassad efter kunders behov och önskemål.
Våra produkter är allt från restaurang- och hotellinredningar till trappor, garderober och kök och passar väl in på kontor och coworking, butiker, hotell och restaurang samt privata hem.
Våra kunder är restauranger, projekt- och inredningsföretag inom hospitality, byggföretag samt privatpersoner.
Mottot för oss har alltid varit att hålla vad som utlovats, leverera i tid och med kvalitet. Att kunden är nöjd när arbetet avslutas är viktigast av allt för oss.
Vi tar oss an varje uppdrag med stort engagemang, det må vara ett litet eller stort jobb, engagemanget är alltid detsamma.

Om snickeriet

Företaget startades hösten 2009 av Oskar Olsbo, en energisk positiv snickare som verkligen brinner för sitt yrke. I bagaget fanns många års erfarenhet av inredningssnickeri både gentemot privatpersoner och företag, stora som små. All tillverkning sker i vårt finsnickeri i Fjärås. Det har successivt byggts upp och är idag ett relativt stort snickeri med bl a 3st CNS maskiner, sågar, svarvar och egen lackverkstad. Vi är ca 12 anställda och omsätter ca 25 milj kr.
Vidare har vi eget montageteam som hjälper till att montera allt från köpcenter, showrooms, hotell&restaurang, kontor samt privata hem.

Finsnickeri

Finsnickeri är en form av hantverk som involverar att skapa skräddarsydda möbler och inredningar av trä med hjälp av handverktyg och kunskap om träbearbetning. Det kan innebära att skapa möbler från grunden, eller att renovera och restaurera befintliga möbler. Finsnickeri kan också innebära att skapa detaljer och dekorationer av trä, såsom paneler, listverk, och andra inredningsdetaljer.